Nou cas d’èxit. Aconseguim que li abonin el 50% de les rendes de lloguer a una clienta per la demora en l’entrega del seu habitatge de nova construcció

Aconseguim que li abonin el 50% de les rendes de lloguer a una clienta per la demora en l’entrega del seu habitatge de nova construcció, havent assolit per a tal fi un acord extrajudicial amb l’adversa.

En aquest cas, la clienta va subscriure un contracte privat de compravenda per a l’adquisició del seu habitatge habitual, establint-se un termini màxim per a la seva formalització davant Notari.

 

Tanmateix, no es va poder elevar a públic el contracte dins el termini acordat, al no haver estat possible finalitzar la construcció de l’immoble per part de la venedora a conseqüència de la Covid 19.

 

En aquest sentit, i fruit de la negociació efectuada amb la part venedora, es va assolir un acord consistent, a grans trets, en que aquesta s’obliga al pagament del 50% de la renda pel lloguer del pis on resideix la nostra clienta, des de la data en què s’havia de lliurar l’immoble i fins que s’atorgui l’escriptura pública de compravenda.

 

Des de Girolex ens adaptem a les necessitats i particularitats dels nostres clients, considerant la seva voluntat, tant en processos judicials com extrajudicials, en els que vetllem pels seus interessos.



velit, elit. dolor Aliquam dapibus elementum