Nou cas d’èxit. Aconseguim que li abonin el 50% de les rendes de lloguer a una clienta per la demora en l’entrega del seu habitatge de nova construcció

Aconseguim que li abonin el 50% de les rendes de lloguer a una clienta per la demora en l’entrega del seu habitatge de nova construcció, havent assolit per a tal fi un acord extrajudicial amb l’adversa.

En aquest cas, la clienta va subscriure un contracte privat de compravenda per a l’adquisició del seu habitatge habitual, establint-se un termini màxim per a la seva formalització davant Notari.

 

Tanmateix, no es va poder elevar a públic el contracte dins el termini acordat, al no haver estat possible finalitzar la construcció de l’immoble per part de la venedora a conseqüència de la Covid 19.

 

En aquest sentit, i fruit de la negociació efectuada amb la part venedora, es va assolir un acord consistent, a grans trets, en que aquesta s’obliga al pagament del 50% de la renda pel lloguer del pis on resideix la nostra clienta, des de la data en què s’havia de lliurar l’immoble i fins que s’atorgui l’escriptura pública de compravenda.

 

Des de Girolex ens adaptem a les necessitats i particularitats dels nostres clients, considerant la seva voluntat, tant en processos judicials com extrajudicials, en els que vetllem pels seus interessos.Nullam felis elit. lectus tempus leo. ipsum massa diam ut risus