Nou cas d’èxit. Aconseguim que la nostra clienta recuperi les quantitats pagades per la reparació definitiva d’un dels camions de la seva empresa i que la indemnitzin pels danys i perjudicis patits.

Aconseguim que la nostra clienta recuperi les quantitats pagades per la reparació definitiva d’un dels camions de la seva empresa i que la indemnitzin pels danys i perjudicis patits per l’empresa degut a la paralització del camió.

FETS:

El març de l’any 2019, la nostra clienta (empresa de transports de residus) va portar a una rectificadora un dels seus camions per arreglar una averia en la junta de culata.

Els treballs de l’empresa rectificadora, van ser deficients i immediatament a l’entrega del vehicle es van apreciar anomalies en el funcionament del camió, tals com bombolleig del vas d’expansió i pèrdues d’oli.

Informada l’empresa rectificadora de les incidències, el vehicle va tenir fins a dues entrades més al taller, però a l’entrega es seguien apreciant anomalies en el seu funcionament, fins que a principis de l’any 2020 el camió es sobreescalfa i ha de ser recollit per una grua.

Perduda la confiança en el taller rectificador, el vehicle es trasllada al taller oficial, que diagnostica pressió en el circuit de refrigeració, junta de culata cremada i les camises del cilindre baixes amb afectació interna al bloc motor i s’encarrega de reparar-lo definitivament amb la instal·lació d’un motor d’intercanvi. La factura de la reparació puja sobre uns 15.000€.

Immediatament, el nostre pèrit acudeix al taller i fa un informe pericial mecànic de l’averia que avala la mala praxis de la rectificadora per posteriorment, valorar els danys i perjudicis ocasionats a la nostra clienta per la paralització temporal del camió.

Seguidament, pel nostre equip s’interposa demanda judicial per reparació defectuosa amb sol·licitud d’indemnització per danys i perjudicis.

Un cop celebrat el judici, el Jutjat de 1ª Instància Nº2 de Girona, estima parcialment la nostra demanda, donant-nos la raó en quan al nexe causal entre l’averia i la mala praxis de l’empresa rectificadora i els obliga a pagar l’import total de la reparació i una petita suma pels danys i perjudicis produïts per la paralització del camió.

No contents amb el resultat, presentem recurs d’apel·lació a l’Audiència Provincial de Girona, però previ a la tramitació del recurs arribem a un acord amb la part contrària perquè ens aboni en concepte de danys i perjudicis produïts per la paralització del camió la suma de 16.000€.

Per tant, gràcies al nostre assessorament i a la nostra intervenció, el client aconsegueix recuperar un import total de 31.000€.

 

T’has trobat amb un cas similar? Et podem ajudar? Per qualsevol consulta o aclariment al respecte, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t!Lorem accumsan consectetur consequat. libero. efficitur. adipiscing ante. commodo venenatis