Avís Legal

Per donar compliment amb l'establert a la Llei 34/2002 , de l'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

El domini http://girolex.com és propietat de Girolex, Espai Jurídic, amb l'adreça de correu al Carrer del Riu Güell, 4, Local B 17001 de Girona, adreça electrònica a info@girolex.com i telèfon 872 980 939

Protecció de Dades de Caràcter Personal:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Girolex, que responen a la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació, finalitats històriques i estadístiques. Les dades de caràcter personal es cancel·laran quan hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a la finalitat per a la qual s'haguessin demanat o registrat. No es conservaran de manera que permeti la identificació de l'interessat durant un període superior al necessari per a les finalitats partint dels quals s'haguessin demanat o registrat. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant la nostra adreça de correu electrònic info@girolex.com, Ref. Protecció de dades. Per altra banda, el titular del web no comunicarà les dades personals de l'usuari a tercers, sense el consentiment previ d'aquest.

Propietat Intel·lectual i Industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web i de les diferents pàgines web pertanyents al lloc, així com dels elements continguts al lloc i a les seves pàgines web (inclosos, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, continguts, imatges, dibuixos, fotografies, textos, gràfics, il·lustracions i altres elements que apareixen al web), excepte que s'indiqui el contrari, està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Girolex.